Login:
Password:

Forgot password? Register
About:
The End.
Imperial Generalissimus
21 Level
35,857 Experience
751,324,127 Damage
9.125 Economy skill
3629 Strength
Iran
Location
Republic of Macedonia
Citizenship
Day 1 Birthday
Enterprise
Military unit Bengali Elite Division
Party ВМРО
This citizen has been inactive for 262 days

Damage:
7,153 / 10,970
Critical hit:
14,306 / 21,940
Base critical chance
12.5 %
Total critical chance
12.5 %
12.5 %
Base miss chance
12.5 %
Overall miss chance
12.5 %
12.5 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+3.29 %
Overall chance to avoid DMG
8.29 %
8.29 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
+3.73
Final chance to find a weapon
8.73
3.73 %
Free flight base chance
5.0 %
+1.26 %
Free flight final chance
1.26 %
1.26 %
+0.0
  • x4
  • x5
  • x10
  • x3
  • x2
  • x4
  • x231
  • x3
  • x2
  • x11
Friends (327)
Top achievements
Total achievements: 129 of 241See all achievements
Shouts
Која доминација ејј..

o7
pSyCh000 posted 3 years ago

War with Mexico has ended, because Mexico was completely conquered.

o7
pSyCh000 posted 3 years ago

Пошто имавме мн интензивна битка, немав време да пишам статијакако шо ви ветив па сега ке напишам во коментар:

1. Влада
EvtimovMKD, kakarot07, Aleksandar, Crep, BabaRada, TheKumanovec

Забелешка: Овие погоре не одлучуваат сами кога се во прашање војни,сојузи и случно!

2. Војни:
Моментално Мексико ни е приоритет, се пука исклучиво таму!

3. Активност:
За само 1 ден успеав да ги соберам сите играчи на нашиот канал, ко за почеток е добро!

..продолжува во коментар..
pSyCh000 posted 3 years ago

Се кандидирав за Претседател на РМ, како презентација ќе биде доволно да кликнете на овој LINK

Доколку станам Претседател, ќе се прашувате како претходно не сте имале таков CP

Оние постарите играчи ме знаат скоро сите, а оние поновите наскоро ќе дознаат за кого гласале

Можам само да ви ветам дека едвај ќе чекате да се логирате на играва..

ПС. Ми се јаде копани од жаби.. да им идеме кај жабарите на гости?
pSyCh000 posted 3 years ago

Fvck this sh*t, I am back bitcheZ
pSyCh000 posted 3 years ago

[b]До новите играчи:
Сите оставете си 10 food лимит затоа што ќе има турнир, на секој што ќе му треба опрема слободно нека каже и државата ке му донира 10 Q5 храна т.е. 50 удари, со тоа што ќе пука на Турнирот, ќе добие 5 голд медал и медкитови.

Немој после да кажете дека не сум ви кажал
pSyCh000 posted 5 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Countryball | Orange esim political game
Play on