Login:
Password:

Forgot password? Register
About:
Да живееш значи да се бориш,робот за слобода,слободниот за совршенство.
-Јане Сандански
Deus Fabuloso
44 Level
329,145 Experience
18,156,655,899 Damage
44.15625 Economy skill
4778 Strength
Republic of Macedonia
Location
Republic of Macedonia
Citizenship
Day 1 Birthday
Ranks
1 / 13 National by XP
1 / 13 National by DMG
52 / 1,365 Global by XP
64 / 1,365 Global by DMG
Enterprise
Political office President of Republic of Macedonia
Political office Party leader
Ministry office Minister of Finance of Republic of Macedonia
Military unit Sandanisti
Newspaper
Working at
Owned companies (2)
Active debts
 • 300.0 Gold
  (payback time 3045 game day )
  Reason : Debt agrees in contract 1063694

Equip items
Damage:
10,599 - 35,615
Critical hit:
21,198 - 71,230
Base critical hit chance
12.5 %
+8.46 %
+8.21 %
+7.32 %
Total critical hit chance
36.49 %
36.49 %
Base miss chance
12.5 %
-10.563 %
Overall miss chance
1.94 %
1.94 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+9.279 %
+9.078 %
+9.268 %
+6.89 %
Overall chance to avoid DMG
39.51 %
39.51 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
 • x100
 • x25
 • x90
 • x2
 • x53
 • x9287
 • x24
 • x2
 • x485
Top achievements:
Total achievements: 174 of 247See all achievements
Friends (389)
Shouts
Честито нека ни е македонци,прв пат перфектна лига 40 0, 5медки и 25%бонус!!!
Bunny Killer posted 23 days ago

Даваме територии од албанија и црна гора на србија!
-План за добрососедство, не корисност од тие региони како и малата активност која ја има на серверот
Bunny Killer posted 2 months ago

Congratulations! You have been promoted to Deus Fabuloso. Your further damage will be increased by your new rank.
Bunny Killer posted 3 months ago

RW турнирот започна браниме региони секако,доколку му треба на некој опрема за пукање нека ме контактира
БИТНО:
Да не ги затвараме востанијата 8-0 затоа што ќе започнат нови,пуштајте рунди,востанијата ќе ги затвориме откако ќе заврши турнирот!
Bunny Killer posted 6 months ago

Постигнат договор помеѓу Македонија и Колумбија
-Македонија ќе ги врати кор регионите на Колумбија плус региони на Венецуела
-Колумбија ќе овозможи мост регион за напад на Панама,плус ќе ги подмири трошоците за напади
-Помеѓу двете држави ќе има мир и ќе се гради добрососедтство
Bunny Killer posted 6 months ago

Момци дај ве молам малце по активно да се пука
Bunny Killer posted 6 months ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Kyra | Fera | Vestia | esim political game
Play on