Login:
Password:

Forgot password? Register
About:
*IRC : RampaGeMK *
Marshall
15 Level
11,203 Experience
114,945,819 Damage
8.40625 Economy skill
2226 Strength
Bulgaria
Location
Laos
Citizenship
Day 310 Birthday
Enterprise
Political office Party leader
Newspaper
This citizen has been inactive for 1631 days

Damage:
3,988 / 5,983
Critical hit:
7,976 / 11,966
Base critical chance
12.5 %
Total critical chance
12.5 %
12.5 %
Base miss chance
12.5 %
Overall miss chance
12.5 %
12.5 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
Overall chance to avoid DMG
5.0 %
5.0 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x3
  • x5
  • x3
  • x128
  • x9
Friends (83)
Top achievements:
Total achievements: 78 of 241See all achievements
Shouts
Здраво момци , Парламентарните избори се денес па затоа јас би сакал да ви кажам кој сака нека гласа за кандидат со реден бр. 19 Димитар Трајков ( ЈАС ) мислам дека за овие 50 дена многу научив на оваа игра а и сум многу редовен на играва барем тие што се редовни како мене знаат

Ви Благодарам многу на тие што ќе гласате за менe
Dimitar Trajkov posted 5 years ago

https://suna.e-sim.org/newspaper.html?id=4737 Ajde V + S koj nema )))
Dimitar Trajkov posted 5 years ago

https://suna.e-sim.org/article.html?id=18264
Нека го прочитат ова новите играчи кој што планират сероизно да ја играат ова игра
Dimitar Trajkov posted 5 years ago

Sto e ova be nikoj nema na chat da flezete da se dogovorime koj kade da puka taka teritoriite ni gi zimat :/
Dimitar Trajkov posted 5 years ago

https://suna.e-sim.org/article.html?id=17945
Претплатете се ако сакате да ми помогните да стигнам до бројка од 100 претплатени на весникот
Dimitar Trajkov posted 5 years ago

Koga ke se glasa za nov pretsetadel ?
Dimitar Trajkov posted 5 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Deriva | Deriva | Pandemia | Euforia | esim political game
Play on