Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

Horthy 4 ever


Redactor

151


16
Nyári értékelős Cikkecske (Political)
Posted 10 months ago by
Horthy 4 ever    
Report


Tisztelettel üdvözlök mindenkit!


Ezúttal nem egy sorozatot folytatok, hanem egy önálló témában szeretném megosztani veletek gondolataimat. Ezt a cikket már régebben szerettem volna kiadni, de csak most kerítettem rá sort.


Témáim:


1. Horthy 4 ever kontra Zsákos ( Erik Prince ) VS KÖZÖSSÉG:


A múltban sok kritika ért mindkettőnket és ezért gondoltam, hogy írok egy összehasonlítást így belülről nézve a dolgokat.

1. Sasha 2. Zsákos
- multizott? igen - igen
- lopott? nem - elvileg igen
- trollkodik a cseten? nem - igen
- csinált fake accountot? igen - igen
- fake accountot csinált már cseten? igen - igen
- segítette már Magyarországot? igen - igen
- aktív még az újságja? igen - nem
-hány neve volt eddig? 9 - 6


Illetve készítettem egy interjút is vele:
2. GreyEgon25 és Grandhort elnöki ciklusa :


- Csab elnöksége kicsit akciódúsabbra sikeredett, mind Grandhorté. Csab alatt a NOS győzött a VM szövetség ellen és sikeresen megerősítettük pozícióinkat, majd lepaktáltunk a csehekkel is: LINK .

Aztán a Benogabo által szervezett namíb kiruccanás is végülis eredményes volt, bár szerintem az ellenfeleink többet profitáltak az egészből és végülis a végcélt sem sikerült elérnünk.

Csab keménykézzel vezette magyarországot, kül és belpolitikailag is erősek voltunk. Megjegyzendő, hogy én voltam az oktatási miniszter is, és én kezdtem bele a LoL bajnokság, a játékok és a Napi Feladványok szervezésébe is, amit aztán mrgarayhun vett át.

Végül pedig kiléptünk a NOS-ból, az okokat ITT találjátok.
Értékelésem: 10-ből 9

- Grandhort -ot a kimerült készletek feltöltése és a gazdaságunk fejlesztése végett kértük fel az elnöki pozícióra, végülis elfogadta, de hogy ki lesz a következő elnök még rejtély.

Őszintén megmondom, hogy nem látok bele a munkájába és ezért sokmindent nem tudok nyilatkozni róla, talán éppen azt tudom felhántorgatni neki, hogy elég gyér a tájékoztatás a nép felé!

Aztán mrgarayhun kibontakoztatta a Napi Feladványokat és töretlen sikert aratott, viszont az utóbbi 10-12 napban igen nagy az Edu inaktivitása is.

Hadügyekben míg 2 hónapja a NOSsal sikeresek voltunk, most két folyamatot is látok. Az egyik a csökkenő aktivitás és ez ugyebár minden téren meglátszik. Bela a szakmunkas cikkje a témához: LINK
Nem is értem, hogy pl: az ilyen nagy csatákra miért nincs osztás? Mire tartalékolunk, mikor elfogy a Nagy Magyarszág és nem marad régiónk a termeléshez?...

A másik folyamat pedig, hogy a magyar közösségnek összevetve kevesebb használható ekvije van, mint a külföldieknek.
Ezt onnét is látni, hogy 20 szlovák nagyon jó ekvikkel képes legyapni 80 magyart szarabb ekvikkel. Valahol elmaradtunk a fejlődésben talán és lehagynak minket... Megoldás lenne az, hogy az AFK játékosok a felszerelésüket és a pénzüket a magyar orgba utalják át... Feltettem magamban a kérdést, hogy akkor most Csökkenő magyar sebzés és lemaradás vagy idegen éledés és erősödő külföld?- a választ majd mindenki tegye fel magában és írjon kommentben. Végül persze legyőztük a szlovákokat is, s hősködésük nem tartott sokáig.

Értékelésem: 10-ből 8

És elköszönésül egy kis bejelentenivaló:


Köszönöm a figyelmet:
szerkesztő: Horthy 4 ever

Previous article:
E-Sim International League of Legends Tournament (11 months ago)

Next article:
Politikánk legnagyobb hibái (10 months ago)


Comments (2)
30-08-2018 9:59:53
(9 months ago)


Invest now! Weekly 750 Gold dividend!

29-08-2018 18:23:16
(10 months ago)


Soha nem multiztam és sose volt fake accom. Lopni sem loptam sohha ezt benéztedNew comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria | agar new modes play new modes
Play on