Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


12
A beígért spinoff (Fun)
Posted 10 months ago by
Petrezselyem van a zsebemben    
Report


Az előző részek tartalmából.

Legszívesebben már a földhöz vágta volna az egész klaviatúrát mindenestül. Bár még csak napok óta böngészte a subst az ekvi hirdetések miatt, de a jó pár gyenge minőségű​, vagy félrevezető, vagy csak simán kalap szart nem érő ajánlat átnyálazása után már-már heteknek, hónapoknak, ha nem éveknek tűnt. Bosszús képpel zárta be egymás után a megnyitott lapfüleket a bogusista reakciós paplovag, kezdte feladni a reményt, hogy valaha is megfelelő minőségű Q6-os gatyát tud lőni magának.

- Lehet, hogy inkább a ebay-en kéne körbenéznem a sok gold-digger hirdetés között?
- Vagy csak írjak rá arra a faszcibáló polák gyökérre, hogy néhány ajró megvillantása után helyezzen el egy megfelelő darabot a sztoridzsemben?

Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok tömkelege cikázott a fejében, miközben a keze, a már automatikusnak minősülő mozdulatsort újra megtéve nyitotta meg a kívánt oldalakat, hogy átböngéssze a parkplatzot a kiválasztott tárgyak után, majd új szűrőket beállítva újfent ránézzen a kínálatra. Hátha ezúttal rámosolyog a szerencse és feltűnik egy épkézláb darab.Már elege volt a sok kamuhirdetésből, ahol az éppen körbefotózott Q6-os nadrág legideálisabb arcát mutatta a nepperek által készített összes kép. Szépen lemosva, körbevaxolva és kicsicsázva, mindjárt másképpen néznek ki a hirdetések, hogy a sok mazsola rögtön ráugorjon, hogy aztán a szépen sorban kibukó rejtett hibák okán, a gatyáját is ráköltse a pancser delikvens a lerúgott, leharcolt ekvijére. Szinte tudta már, hogy a kliglettelt illesztési hibák elfedése klasszikus fogás, nem beszélve a sok rozsdásodás elmaszatolásáról, csak hogy egy párat említsünk meg a sok bevett trükk közül.

Ám ekkor beütött a csoda. Meglátta a neki való hirdetést, Q6-os gatya, pontosan azokkal a statokkal, amiket keresett, és ráadásul nem is akármilyen százalékokkal. Azonnal átpögrette a képeket, és villámló sebességgel futotta át a hirdetés szövegét, és a tárgy egyéb paramétereit. Ami megfogta, hogy privát seller volt a hirdető, nem holmi kétfilléres kufár, aki az anyját is eladná, továbbá külön felvillanyozó volt a 200.000 ütésig vezetett szervizkönyv is.

Nyilván, az örökzöld vetítő szövegek sem hiányozhattak, mint az erős, füstmentes járás, a koppanásmentes talpbetétek, a lábak közötti váltások szépek, akadálymentesek, minden szűrő időben és csak a gyári alkatrészével volt cserélve, dohányfüstmentes hölgy tulaj és így tovább. De a paplovagot nem akármilyen fából faragták, Bogusnak hála keményen megedződött már, minden hájjal megkent reakciós paplovagként már régóta tudta mitől döglik a légy az ekvibizniszben.

Rögvest tárcsázta is az eladó, amaz felvette, kellemes középmély férfihang szólt a telefonba. Nyomban le is egyeztették, amit kellett, meg is állapodtak, hogy alkumentesen elviszi, ha másnapig tartja neki. A beszélgetés után, még jókedve is kerekedett, végre egy normális, értelmes ember, akivel lehetett tárgyalni.

Természetesen ahogy az lenni szokott, mire másnap odaért az ekviért, jött a hiedgzuhany. A telefonos beszélgetés nyomán roppant megnyerőnek tűnő eladóról kiderült, hogy egy igazi szőröstalpú jetivadász kis goblin geciputtony. Miután a paplovaggal leegyeztette az ekvivásárt, rögtön rá pár órára tovább adta a már lefoglalózott nadrágot egy szerencsevadász neppernek, aki éppenhogy csak kicsivel ígért többet.

Na az ilyen faszcibálók miatt tart ott a Pyarroni Államközösség, ahol. Dohogott magában a paplovag, miközben a nepper székhelye felé vette az irányt, miután kirázta a gatyájából azt a kis köcsögöt, aki tovább passzolta a neki szánt ekvit. De hát ilyen időket élünk, ma már egy megnyerő küllemű bogusista reakciós paplovagnak sem ér a szava semmit. Szomorú.Hamarost megérkezett a kufárhoz, ahol rögvest heveny alkudozásba is kezdtek vala, mindkettejük nagy örömére. És látá Bogus, hogy ez így jó. Noha a valóság mindig más, mint ahogyan mi azt elképzeljük. Így esett, hogy bár a lóvalag, izé lovag mindent bedobott, de észérvekkel nem tudta meggyőzni a kis cserzett bőrű goblin fattyat, ám ekkor, csak úgy mint a korábbi epizódokban, a szerencse újfent mellé szegődött. Legalább tudhatta, hogy Bogus még nem hagyta el. Mint tudjuk a goblinok roppant kíváncsi kis jószágok, akikben bár nem feltétlenül a gonosz munkál, sokszor vannak benne mindenféle csínytevésben.

Ezúttal Mióka az újabb apró csíny elkövetője, aki már korábban is fülig beleesett a mi hős paplovagunkba, és eljött az idő, hogy végre színre léphessen, ez hát részben az ő spin-offja is. A szomszéd helyiségben bújkálva hallgatózott, hogy alakul a bizniCC a történetünk két szer-eplője között.

Ama kis agyagépület falai olyan vékonyak voltak, hogy könnyűszerrel kihallgatható volt minden, mit beszéltek, elég volt csupán fülét jó szorosan a falhoz tapasztani. Később egyre szorosabban tapadt a falhoz, és legszívesebben másik fülét is odatapasztotta volna, ha a természet (azaz Bogus), a hallgatózó emberek nagy-nagy bosszúságára nem osztja be olyképpen füleinket, hogy azok két párhuzamos sík irányában nőjenek ki a fejünkből. De azért szerencsére így is jól hallott mindent, és tudta, eljött a beavatkozás, azaz a színre lépésének ideje.

- Maradjon csak Jóuram! Innentől átveszem én! - csipogta a csúf kis goblin léány.

Aztán következett az alku. A paplovag ilyet még nem látott, pedig megélt már ezt-azt a Pyarroni Államközösség berkeiben ő is. A goblin kufár először kacagott, majd a mellét verte, később kirohant az utcára és ökleit rázta mind az ég felé, mind a járókelők irányába. Ezután habzó szájjal a földre vetette magát, jajongva tépdeste gyöngén fércelt posztó ruházatát, és kétségbeesetten az ég felé tekingetett egyre. De csak, hogy nyomban utána zokogva boruljon arra a bizonyos Q6-os nadrágra, mintha holt gyermekét siratná.

Mióka ezzel szemben egyik aprócska öklével az asztalt verte, majd gúnyosan kacagott, és - a jó Bogus tudja mit - valamit bizonyítva felgyűrte kopottas szoknyáját, hogy megvillantsa az ő kis koszlott, elnyűtt, ócska Q1-es dupla hites nadrágját, csak hogy a nepper meggyőzödhessen annak minőségéről. Ez úgy látszik mély benyomást gyakorolhatott a kis goblin kufárra, mert ezután a pulton a Q6-os nadrágot odatolta, de mihelyst a mi hős paplovagunk a nadrág felé nyúlt, ismét megvadult, és mint a nőstény eb, ha kölykéhez közelítenek, hörögve ölelte magához az ekvit.

Egy cirka fertályórán belül a Q6-os nadrág ott volt előttük becsomagolva és menetkészen, fizettek (jócskán a beígért ár alatt) és mentek.
- Nagyszerű üzletet csinált - mondta a bogusista reakciós paplovag, miközben homlokáról törölgette a verejtéket.
- Nem fél, hogy ez a kufár megöli egyszer a nagy vita hevében? - kérdezte.
- Ez ? Ugyan, dehogy! Állandó vevői közé tartozom, és nem mellesleg jó barátom. Ha a dzsad államalakulatok valamelyikében járok, mindig levelezünk.

Folytatása következik...talán.

_____________________________

Elsősorban köszönet jár a cikk miatt Zaraken polgártársnak, amiért nem feledkezett meg felelőtlen kommentemről, melyben az ihletemről beszélek, hogy aztán később PM-ben is rákérdezzen, minek okán végre-valahára megerőszakoltam magam és megírtam, ami a fejemben kerengett már egy jó ideje a cikkei okán.

Én köszönöm, hogy elolvastad, minden másra ott a komment.

Pacsi,
p

Previous article:
Ugyanis Gréta Garbó nem egy John McEnroe (1 year ago)

Next article:
Miért játszunk az esimmel? (7 months ago)


Comments (9)
11-04-2018 12:40:44
(10 months ago)


Mi az, hogy mi innen nem tudunk segíteni? Telefonszex ma már nem divat?

10-04-2018 17:37:51
(10 months ago)


Bela a szakmunkas : Hát ebben mi innen nem nagyon tudunk segíteni neked, de köszönjük, hogy megosztottad ezt a problémádat.

09-04-2018 22:32:20
(10 months ago)


kevés a szex

09-04-2018 19:45:32
(10 months ago)


Igenis van goblinbűnözés!

09-04-2018 19:10:03
(10 months ago)


ideje volt már koma

09-04-2018 18:49:25
(10 months ago)


Bogus valóban igen bölcsen intézte a goblinok fülének helyzetét.

09-04-2018 16:53:52
(10 months ago)
Én még olvasom...

09-04-2018 16:52:00
(10 months ago)


Nemtom. Reportot?

09-04-2018 16:50:51
(10 months ago)


1. vote és komment!
Petrezselyem van a zsebemben mit kapok érte?New comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Alpha | Omega | agar new modes play new modes
Play on