Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


50
Tali volt gecóóó! (beszámoló, ahogy én láttam) (Event related)
Posted 1 year ago by
Petrezselyem van a zsebemben    
Report


Szik-szik-szigiri-szik-szik-sziasztoook szlátbicsöz!

Na szóval tegnap-ma mindtűl sikeresebben lezajlódott a csináld-magad-official eszim tali 8 fő részleges részvételével. Az alábbi prominens személyek képviseltették magukat, ki-ki rövidebben, ki-ki hosszasabban: Allium , Elcseszett koton szokeveny , mark00011 the TANK , Sornly , Ynkvizitor , Zaraken , Zoleeee . Ja és én.


apa kezdődiiik \o/ jobb alsó sarokban én és a hörcsögfejem xD


Meghívott sztárvendégünk: Bonnie Rotten volt...khm, izé úgy értem Bonnie Stark. xD

Én sajnos késve érkeztem, már egy jópáran ott heverésztek az asztalok körül, és hát rögvest fejest is ugrottunk a sörözésbe. Amit hamar elunván átcsaptunk oda-vissza hívogatós koktélozásba, aminek az eredménye egy jópár húgyfosszar koktél csillagászati áron való megvétele és belünkbe való leerőltetése lett. Cserébe viszont annál kevesebb jó koktél megvétele és elfogyasztása margóján. So bad.


bár úgy tűnik csak simán isznak, de nem igaz mert valójában ez egy atomdurva táncpárbaj pillanatképe...najó, nemis


Meanwhile folytanám is egy magvas gondolattal, amik főképp Alliumtól, a nagyobbfajta szomál hadistenségtől származik, miszerint egyrészt elég strange, hogy sok BP-i baszik eljönni talikra, mikor kábé csak le kell sétálniuk. A másik pedig, hogy az eszim naaagy tökös mindentudó okoska megmondóemberei akkor csicskák, hogy egy szájbabaszott eszim talira nem tudják eltolni a biciklit, hogy legalább ott is felvállalják a véleményüket, és odabasszon az asztalra, hogy én ezt és ezt gondolom és kapjátok be mert hülyék vagytok ezért és ezért. Szóval ez kajak csicskaság... és de tényleg.


pillanatkép útban a zasztória felé, illetve a talielnök választás margójára


Közben persze ment a ligázás harmonikán, ami azért is volt fckn funny, mert a 3. kanyarban a magyarok a grúzokat kapták, és be is lettünk csicskítva elég rendesen, ugyanis egy komolyabb oltásnak is beillő 8:5-öt kaptunk tőlük. Pedig próbáltam hozni a köröket, meg elvenni Sornly telóját, de mission failed volt, viszont legalább ment a kockulás és a röhécselés eszimen is egy kicsit, csak közben sajnos 8 körül Zoli megunt minket és lekoccolt. 9 után eluntuk a nolájfer kocka életérzést, és már épp eleget csorgattuk a nyálunkat a bárban leledző jobbnál jobb léánybúcsús és nem léánybúcsús csajok és milfek után, szóval pát intettünk a helynek és elindultunk a blaha irányába felmarkolni Sornly bénőjét, hogy vele (is) folytassuk az estét.


béfutó a déjákra


Eközben előkerült Mr Kortyos is, ami valami ótvar kolis pia, ofc Ynk jóvoltából, aki helyettünk is itta mint a gödény, cserébe mire meglett Bonnie, már jobban be volt marva mint az egész csapat. Ezután Asztória, majd Deák következett. Útközben megválasztottuk a tali elnökét, szétlövéssel és technikai (pontozásos) KOval Bonniet a tali elnökének Zaraken ellenében, ami enivéj fckn szoros volt, kellett a szétlövés, értsd kő-papír-olló.


csobbanásos pillanatkép


Útközben elhangzott egy nagyon lol sztori Alliumtól, akinek a barátnője a saját tudtán kívül egy kibaszott nagy epic troll, csak nem tudom szabad-e megosztani a sztorit a plénummal, de akkor oltás, hogy én először hangosan felsírtam rajta, aztán majd' behugyoztam a röhögéstől. xD


itten már száradgatunk


A deák amúgy fullra volt arcokkal, de minket ez nem zavart, letelepedtünk, folytattuk a piázást és már Márkék elkezdtek szemezni azzal a vizes gödörrel, medencével, vagy tököm tudja minek mondjammal, amiben elvileg full tilos fürdőzni, de mi mégis beleverődtünk végül. Persze először csak Ynk, márk és Bonnie, a "de csak térdig, hogy lehűtsön" jelszóval. Majd végül totálba belemerültek, és miután Sornly is csatlakozott, elkezdődött az emberek bedobálása. Zaraken bedobásánál még lelkesen segédkeztem, csak mikor rám került sor próbáltam küzdeni mint disznó a jégen, de ez a kecsegek lefogtak és bebaszcsiztak, hiába sipítoztam, hogy "a cipőm, a cipőm" illetve "a farzsebeeem, a farzsebemben a tárcááám" BSHH és már benn is voltam totálba. Szöki inkább hagyta magát, a hamarabb szabadul elvével és önként besétált. Szóval, hogy Márk szavaival éljek, fullba nyomtuk a kretént.


random flesselés


Egyébként Zaraken itteni munkásságának nagy hódolója vagyok, viszont kifejtem ezen újság hasábjain is, hogy számomra Zalamegye meglepetést hozott, mert tök másmilyennek gondoltam amúgy rl. Lehet csak miattunk nem tudott oldódni mert mi ilyen harsány basszunk bele stílusú banda vagyunk. Oridk. Erről jut eszembe Szöki megszólalása miután Zalát behajítottuk a vízbe, hogy "nem egy túl szociális személy, bedobták a vízbe és ott is csak áll".


tábort vertünk szomál módra


Miután mindenki alaposan lefürdött, előbb Zala, majd Szöki is lekoccolt, aki otthagyta a kulcsát és 3 megállót vissza kellett jönnie érte, fákk. Amúgy nekem tök fura volt, hogy milyen sok leánybúcsús meg legénybúcsús csapat koncentrálódik a Deákon és környékén, majdnem minden ujjamra jutott egy team, egyiktől még petrezselymet is vettek nekem ezek a drágák a zsebecskémbe.


itt már mindenkit megúsztattunk


Aztán odaverődtek ilyen random arcok, akiknek ecseteltük mennyire szar ez az eszim és mi mégis nyomjuk ezerrel, közben Sornly szépen lassan be is baszott. Még éjfél előtt beregeltük Sornly bénőjét, de lassú volt a telója (állítólag valami vészteló or what), ezért 80XPig tudtam csak elvergődni éjfélre. Utána félpercenként ment a frissítés, mikor lesz már Inviter's Duel cikk, hogy most vajon Q5 LC vagy Q6 LC lesz-e belőle. Egyébként ezalatt ment a faszozás és bazzmegelés ezerrel mert zsigert kibannolták és a bannoltak XPje nem számít bele és ment a foscsizás ezerrel, hogy "jááj gecó ezen fog múlni" ésatöbbi. De végül fckn mázli, zsigert unbanolták és bő négycá' XPvel behúztam a Q6 LC-t.


Mehikó nem szövink egyik szerón sem, ezért megragadva az alkalmat becsicskítottuk őket... igazából nem is


Ment is utána az ordítozás ezerrel a deákon, hogy "HÚÚÚÚÚ!!! KÚHAT ELCÉÉÉÉÉÉÉÉ GECCIIIIII!!!" és hasonlók.


KÚHAT ELCÉÉÉÉ!!! \o/


Miután Sornly atomra kész lett, felszedelőzködtünk elindultunk a nyugati felé, eltámogattuk Sornlykát odáig, én vihettem Bonnie tasóját, ami enyhén csajos külsőt kölcsönzött nekem, majd taxiba raktuk őket, amit Márk letárgyalt a taxis hiéna gecivel, aki szopjon lovat mert rossz köcsög volt, na mind1. Szóval Márk levajazta nekik a hazautat és megdobta őket kis kápéval mert egy ÁRÁNYEMBER. És amúgy tényleg az. <3


"ha tudnám hány szerelmet bír még el a rakpart" <3


Négyen maradtunk, Allium, Ynk, Márk és én. Letoltuk a biciklit a Dunyhapartra, ott belefutottunk pár random koreai arcba, akikről először nem tudtam eldönteni, hogy most magyarul vagy koleraiul beszélnek, annyira tök hasonló volt a hanglejtése. Végül Allium segített ki, mint szabadúszó orientalista, hogy a jappó és a koreai nem olyan nyelv ám, mint a kínai vagy viet, hogy hanglejtések egész sora van benne. Hanem csak nyomják a vakert és csókolom. Utána odamentem ás kiderült, hogy tényleg a saját vakerukat nyomatják. 4 körül leléptem, hogy elérjem a hévemet, könnyes búcsú, és végül pont koccra értem oda, ipeg elértem a faszrászó hévpótlómat.

Dióhéjban ennyi volt a tali bicsöz, YO!

Köszönöm, hogy elolvastad, minden másra ott a komment.

Pacsi,
p

ui.: már most szólok ELŐRE, hogy szeptember 16-17 unofficial tali Pécsett, szóval most mellőzzétek majd a kamu kifogásokat

Previous article:
Emlékeztető az eszim taliról \m/ >.< \m/ (1 year ago)

Next article:
Kívülállóként az animéről + Attack on Titan elemzés (1 year ago)


Comments (14)
21-05-2018 16:02:33
(9 months ago)


Take it!

08-08-2017 16:47:04
(1 year ago)


bár ettől függetlenül nálunk a találkozó már nem a komolyság helye azt letudtuk már nagyon rég.. mostmár baráti találkozó ahol nincs helye túlzottan a komolyságnak

07-08-2017 18:39:45
(1 year ago)


ne tevesszen meg a szexi testem, elmultam 30 <3
(ahogy a tarsosag fele kb , csak Ynk egyetemista)

07-08-2017 14:29:48
(1 year ago)


A képek alapján az e-sim törzsgárdáját nálunk a huszonéves egyetemista kockák adják

Pár éve láttam képeket e-repes talikról is. Ott csupa bogaras kinézetű 30-40-es emberke ült valami romkocsmában (akik ráadásul a játékban sokkal komolyabban is vették magukat, feltehetően mert a való életben olyan sikeresek voltak)

Szóval az e-simes közösség az e-repeshez képest még egész normálisnak tekinthető

07-08-2017 10:05:54
(1 year ago)


Közveszélyesek vagytok

06-08-2017 23:23:09
(1 year ago)


Én annyira picsa másnapos voltam, hogy legfeljebb meghalni mentem volna. Múltkor rúdon táncoltam, szóval anticsicska vagyok. következőt várom.... Pécs jó lehet. De Pestre is szervezzünk egy nagyot.

06-08-2017 18:54:22
(1 year ago)


Na de kérem! Én egy komoly, felnőtt mérnök vagyok. Csak nem fogom itten elragadtatni magam!

06-08-2017 18:51:08
(1 year ago)


Vááá ne 16-17 esküvőn leszek xD 22-23, pont szülinapom lesz xD amúgy Allium mozgása mindent visz

06-08-2017 18:39:37
(1 year ago)


Semmi gáz srácok, többre nem megyek el.
De amig ott voltam, én jól éreztem magam, még ha nem is hiszitek el

06-08-2017 17:30:52
(1 year ago)


Eh szegény zoleeee-t megint eluntattátok a kockulással, ez már lassan esim talihagyomány lehet! Kár hogy nem értem oda! Na majd a kövire!!!

06-08-2017 17:30:39
(1 year ago)


uuu tenyleg volt olyan is h petrezselymet vettunk v mi

06-08-2017 17:16:25
(1 year ago)


Petre. Nem vett neked senki petrezselymet, azt én fixáltam le ott neked, hogy ingyé kapd mert hát Q6 LC!!!

06-08-2017 16:57:18
(1 year ago)


Jééé én ezen ott voltam? :O

06-08-2017 16:41:31
(1 year ago)


LOL mekkora vot o/ meg mindig faja fejemNew comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Alpha | Omega | agar new modes play new modes
Play on