Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


37
Mielőtt elmennék... (Political)
Posted 3 years ago by
Istenszabasu    
Report


Nem fogok bemutatkozni, ismertek, nem az érzelgős Énemről vagyok népszerű, mert Én vagyok a Norva. ( Ha zenét akartok hallgatni, cikk alja, link, utolsó előtti mondat, pont idevaló.)

Ide figyeljetek!

Ha ezt azt országot, amit Benogabo összeállított ilyen formában (És egyébként rajta kívül megemlítenék még legalább két elnököt, de most nem fogok, mert aki tényleg igazi játékos, az tudja, hogy mi a lóf*sz volt itt) meg akarjátok tartani, ahhoz nincs szükség sem erőre, sem haragra, sem hatalomra, csak egyetlen dologra: Az Egységre.

Tudjátok bíztam abban, hogy Benogabo szellemisége, hozzáállása, de szomorú kimondani még a pénztárcája is segít ahhoz, hogy rájöjjetek végre, ez a játék az egységről szól. De nem. Ti inkább kutyáskodtok, háborogtok, minden bajotok van, ha jön a jobb elnök, akkor majd megváltás lesz, miénk lesz az egész világ, mint a KOH-ban(nem akarok reklámozni, még a végén megbasznak édesanyám hátán, de knájtszofhonor), és a többi.

Azt hittem, mi magyar emberek értelmesebbek vagyunk. Nemcsak, mint az IRL-ben, hanem egy játékban is. De tévedtem. Ahogy az a lófasz teszt is megmondta, funkcionális analfabéta lett a magyarok többsége. Ez egyébként nem a Ti hibátok, hanem az oktatás hibája, butítják a magyart. De az, hogy egy kibaszott játékban, egy kibaszott chaten nem tudtok egységet találni egymás között, és hogy egy arab, beköltözött terrorista véleménye sokkal mérvadóbb, mint egy magyaré(hogy megmutassuk egyébként nem vagyunk rasszisták, hozzáteszem a legbefogadóbb nép mindig is magyar volt) nevetséges.

Mindenesetre Én sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, és utólag azt is sajnálom, hogy elnököt kellett váltani, végül pedig annak lett igaza, akit egyébként egy ideig ellenségemnek tekintettem. Most nem fogom a nevét betaggelni, de szerintem elég annyit mondanom, hogy ESSZEL kezdődik a neve. Tudjátok benne van még remény, mert olyan dolgot írt Nekem, amiben van igazság. A mostani közösség egy kudarc. Ezt jobb ha elfogadjátok. Mert nem a dimidzsben van az erő, hanem az EGYSÉGBEN! És ezt az egységet próbáltam megformálni. Szigorú formákban ugyan, szigorú tekintéllyel, de ez volt a célom. Voltak emberek, akik észrevették. De sajnos a többségetek elbukott. Nos, az Új Egység készen áll arra, hogy titeket eltakarítson erről a szerverről, mert az által, hogy az ország megszűnik létezni, elvesztitek életkedveteket attól, hogy játszatok a játékkal. Hiszen azért jöttetek, hogy megvalósítsátok álmaitokat,nem? Hm hm hm hm. Annyit hozzátennék azért, hogy ahogy az élet sem, úgy az e-Sim világa sem habostorta. Kibaszottul kell küzdenetek azért, hogy letegyetek valamit az asztalra.

Úgyhogy Az Utolsó mondatok jogán, hátha olvassátok ezt kedves BabyBornok, ha még lesztek, esetleg vagytok: Ti vagyok az e-Sim Magyarország utolsó reményei. Mert a többi csak báb. Szavazhattok Fűrészes Jóskára is, de a végzet eljön. És az a végzet bizony Az Új Egység végzete. Mert ők meghallgatták szavaimat.

Zsákos, és a többi multid: Annyi üzenek neked, hogy nem kell aggódnod, hamarosan megszűnik létezni a multizásod. Tudod, egy programozó gyakornokot nehéz átverni holmi maszkozással és proxyzással. Eléggé hogy is mondjam...Hm..Talán a legmegfelelőbb szó erre, hogy túl buta vagy ehhez. Tudod abból a világból legfeljebb az AIDS-et hozod át Kelet-Európába, de a tudásod elenyésző a miénkhez képest. És hogy tudd: ilyen ToR féle programok kb arra valóak, hogy a laikusokat átbasszák, akik jelen esetben rendszergazdáknak hívják magukat a szerveren, csak az nem Én vagyok. És persze vannak programozók illetve rendszergazdák, akiket át lehet baszni multizással, de Én 16 éve számítógépekkel foglalkozom, és hogy elkeserítsem a kedved(azon kívül, hogy anyád már nincs, mert terrorista vagy és inkább odadobtad áldozatként) sajnos Én nem az az ember vagyok, aki két azonos hálózatról érkező IP címet ne tudna összehasonlítani. Néha a látszat csal!

A többieknek pedig kitartást kívánok. Lenne még néhány szavam néhány emberhez, de teljesen felesleges.
Szeretlek titeket, majd egyszer talán találkozunk, legfeljebb nem ugyanazon a csatatéren!

Sok sikert kívánok nektek. De mielőtt háborúba folytok, az ország problémáit oldjátok meg!

Baráti Tisztelettel és Szeretettel:
Istenszabasu

Previous article:
Miért hagyják itt sokan eMagyarországot? (3 years ago)

Next article:
Nowa nadzieja! (3 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Zuna | Deriva | Pandemia | Euforia | esim political game
Play on