Login:
Password:

Forgot password? Register

Article

zef600


Redactor

88


19
Verslag van de vergadering op zondagavond. (Political)
Posted 3 years ago by
zef600    
Report


Gegroet mede Nederlanders, gister, 31-01-2016, heeft de Nederlandse bevolking voor het eerst sinds te lang een vergadering gehouden en daarin de toekomst van Nederland besproken, voornamelijk hoe we het beste nieuwe spelers actief kunnen houden en zorgen dat Nederland niet een langzame dood sterft.
Enkele goede voorstellen van joost18 en Meronis die we besproken hebben zijn:
1. Nieuwe spelers met een personal message benaderen met basis informatie. Een voorbeeld van zo’n bericht is dit
2. Via een nationale krant de bevolking informeren over de visie van Nederland, deze krant zou ook als presentatie platform gebruikt kunnen worden voor verkiezingskandidaten, hier komen ook voorstellen en verslagen van vergaderingen in.
3. Via onze nationale organisatie zullen de lonen, ook voor lage economische skills, regelmatig bijgehouden worden.
4. Er worden actieve leiders aangesteld in staats MU’s om regelmatig orders te zetten en de bevolking via shouts op de hoogte te houden van bonus regio’s, ook zal er duidelijkheid komen over welke supplies iedereen verdient bij welke economische skill.
5. Omdat partijleiders weinig hoeven te doen zou dat eventueel veranderd kunnen worden door hen beter congress kandidaten te sorteren, zodat mensen zich niet enkel voor het geld aanmelden.
6. Ook de congressleden hebben weinig verantwoordelijke taken, aan hen zouden extra functies en taken kunnen worden toebedeeld.
7. De president moet meer naar buiten communiceren over wat hij doet en wat zich speelt in het land, dit kan via de nationale krant.

Een probleem dat we bij het bespreken van deze onderwerpen zijn tegengekomen is dat we wel genoeg mensen moeten hebben die gepassioneerd aan de verbetering van het land werken. Wel hebben al enkele mensen toegezegd bepaalde taken op zich te willen nemen, deze zijn: Meronis neemt taak 2 op zich, waar wij als Nederland hem heel dankbaar voor mogen zijn, joost18 , zef600 , Gerrie95 en overige regeringsleden nemen de eerste taak op hun, Lagoles zal taken 3 en 4 op zich nemen ondanks dat hij even uit ons mooie Nederland is gevlucht blijft het een trouwe onderdaan.

Om een actieve en interessante krant te hebben moet er ook genoeg te vertellen zijn, dus als je zelf ideeën hebt om daarin te verwerken kan je me gerust een bericht sturen. In deze krant komen waarschijnlijk interviews, staatsupdates, updates van iedereen die een overheidstaak uitvoert, samenvattingen van vergaderingen, voorstellen van het volk en de regering, verkiezingsanalyses zowel vooraf als naderhand en verslagen van de voortgang in oorlogen waar wij bij betrokken zijn.

Zoals iedereen weet zijn oorlogen een zeer goede manier om het spel voor nieuwe spelers interessant te houden, daarom hebben we ook naar verschillende opties gekeken voor uitbreiding van ons land. Als eventueel alternatief kunnen we ook bondgenoten actief gaan helpen om later als we zelf een oorlog hebben damage terug te kunnen verwachten. Nieuwe spelers zouden bij oorlogen ook geholpen kunnen worden door de overheid doormiddel van supplies in de vorm van food, gifts en weapons als ze zich op de IRC melden. Een belangrijk aandachtspunt waar ook JIJ iets aan kan doen is dat tot nu toe veel oorlogen van een beperkt groepje vechters afhangt, daarom vragen we jou om vaker te vechten, en zeker op de IRC te komen om de damage zo efficiënt mogelijk te verdelen. Als we merken dat het volk genoeg vecht en wij klaar zijn voor een nieuwe oorlog zou deze na de rebelweek beginnen, hier hebben we al concretere plannen voor die voor nu nog geheim worden gehouden.

Ik hoop dat ik jullie allen hierbij voldoende heb geïnformeerd, voor eventuele vragen en/of opmerking kun je me altijd nog een berichtje sturen.

p.s. for the people who don't speak dutch, you can PM me for a summary of this article.

Previous article:
nieuwe poll (3 years ago)

Next article:
Een BabyBoom (BB). Wat is het? Hoe werkt het? En kan het in Nederland? (3 years ago)

ESim
or
Register for free
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.