Login:
Password:

Forgot password? Register

Article


8
e sim rank demage (Military)
Posted 1 year ago by
micronation1    
Report


e sim rank demage


Borba svakodnevno će povećati ukupan štete, postizanjem određenog nivoa primite promocija na putu novog "Vojni Rank"

Što je veći vaš rang za više bonus štete (%) ćete dobiti od njega, pogledajte grafikonima u nastavku;
Da bi se povećala iznos štete radite, da vam omogućiti da rangiraju se brže preporučljivo je da se bori pomoću oružja uvijek kao borbe bez oružja smanjuje oštećenja od -50%

Više o oružju
Kao što je objašnjeno u Stage 5, oružje može značajno pojačati svoj šteta u borbi. Sl. 1 ilustrira iznos štete bonus dobiti od koristeći različite kvalitete oružja, u rasponu od na 1-5. Kao što možete zamisliti; slaganje ovih sa lokacije oštećenja bonus i vojne jedinice bonus (objašnjeno kasnije u ovom vodiču) možete dati zdrav poticaj na svoj dnevni izlaz štetu, pomažući vam napredovati i postići više činove brže.Sl. 1 - Tabela ilustruje štetu bonusa dobili od koristi raspon oružja kvaliteta.


Ranks
Kada počnete da se više i više štete, naći ćete se rangiranje brzo. Što više rangiraju se, što duže to će vas odvesti na rangiranje ponovo. To znači da je lepo i lako za vas da napreduje rano u igri. Svaki put kad rangirati gore, vaše oštećenja se povećava za 10%, kao što je prikazano u Sl. 2 .Sl. 2 - Tabela prikazuje različite redove u e-Sim, njihovim zahtjevima šteta, a šteta bonus daju.


To je sasvim moguće da se do Marshall čin u svoj prvi mjesec u igri, sve dok se dostaviti pravilno sa hranom, poklone i oružja. Međutim, ne morate sami učiniti. Dobar način da se izgradi sebe, kao i sve više uključeni u zajednici je da se pridruži vojne jedinice (objašnjeno kasnije u ovom vodiču)

Vojni Medalje
Trenutno devet acquirable medalja u e-Sim. Oni se dodjeljuju kada izvršite akciju smatra dovoljno značajan po utakmicu, i sve dati nagradu od 5 zlata, sa predsedničkim medaljom daje 500 XP i. Možete zaraditi medalje više od jednom, tako da su dobar način zarade zlata, posebno sa nekim od lakše onih steći; kao što je Super Soldier medalja.Sl. 3 - Dva vojna medalje dostupan u e-Sim; Battle Hero i Resistance Hero.


Sl. 3 prikazuje dvije moguće medalje možete postići vojno. Oni su Battle Hero (često ćete vidjeti ovaj skraćen u BiH) i otpora Hero medalju. Oba su prilično teško postići rano, a vi ćete morati da budete sigurni da se jako dobro u kompletu. Kao i kod svih medalja, dobijate 5 Zlato za njihovo postizanje.

Vojna dostignuća
Nedavno, dostignuća su također dodao u igru. Dok ovi ne nude osim sjajne značke na vašem profilu nagrada, svoje lijepo da se osjećaju kao da ste postigli nešto. Sl. 4 pokazuje sve vojne dostignuća možete steći, i kako ih steći. Možete pregledati vaše dostignuća, i one koje ste pustiti da se postigne, posjetom vašeg profila.Sl. 4 - Tabela ilustrira sve vojnih dostignuća acquirable u e-Sim. Napomena: a '/' označava dvije različite razine istog postignuća, i njihove različite zahtjeve.


Vojne jedinice
u e-Sim, su u mogućnosti da se pridruže vojne jedinice (također poznat kao MU) vas. Vojne jedinice su kolekciju igrača koji se bore zajedno za nekoliko razloga:
1) Prvi uključeni u zajednici kolega igrača.
2) članovi Vojna Jedinica često primaju svakodnevno zalihe hrane, poklona, pa čak i oružja.
3) članovi Vojna Jedinica se daje 10/15/20% (ovisno o nivou bonusa MU) šteta ako prate naređenja postavio lider jedinice.

Previous article:
KACPER GORSKI (1 year ago)

Next article:
(Do not feed the trolls) (1 year ago)


Comments (0)


New comment
Message:

Characters remaining:

1000


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Tickets | Primera | Secura | Suna | Xaria | WW2 | XIX | agar new modes play new modes
Play on